Black Jack Miel Rack

Black Jack Miel Rack
Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Black Jack miel Rack un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 834 calorii. Pentru $ 6.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați miel, piper măcinat, whisky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu linte și sos Jack-by-the-hedge, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu-mare și ungeți grătarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-o cratiță mică, combinați whisky, sos de friptură și melasă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
4
Condimentați rafturile de miel cu sarea și piperul de usturoi și puneți-le pe grătar, cu carnea în jos. Gatiti timp de 10 pana la 12 minute. Întoarceți și continuați să gătiți încă 10 până la 12 minute, ungând carnea cu sos la fiecare 5 minute. Dacă oasele încep să ardă, pliați o bucată de folie de aluminiu peste capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Raft De MielRaft De Miel
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți din grătar și ungeți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
7
Serviți Cotletele de miel cu sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Interior: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pregătiți și condimentați rafturile conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie partea grasă în sus. Prăjiți timp de 20 până la 30 de minute sau până când carnea înregistrează 135 până la 140 de grade F pentru mediu. Ungeti cu sos la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Transferați rafturile pe o tăietură, periați cu sos și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista