Black Jack Miel Rack

Niciodată nu poți avea prea multe rețete curs principal, asa ca da Black Jack miel Rack un try. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 834 calorii. Pentru $ 6.94 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați miel, piper măcinat, whisky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Raft de miel cu linte și sos Jack-by-the-hedge, Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu-mare și ungeți grătarele.
Într-o cratiță mică, combinați whisky, sos de friptură și melasă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Condimentați rafturile de miel cu sarea și piperul de usturoi și puneți-le pe grătar, cu carnea în jos. Gatiti timp de 10 pana la 12 minute. Întoarceți și continuați să gătiți încă 10 până la 12 minute, ungând carnea cu sos la fiecare 5 minute. Dacă oasele încep să ardă, pliați o bucată de folie de aluminiu peste capete.
Scoateți din grătar și ungeți cu sos.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Serviți Cotletele de miel cu sos suplimentar pe lateral.
Interior: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pregătiți și condimentați rafturile conform instrucțiunilor.
Așezați pe foaia de copt căptușită cu folie partea grasă în sus. Prăjiți timp de 20 până la 30 de minute sau până când carnea înregistrează 135 până la 140 de grade F pentru mediu. Ungeti cu sos la fiecare 10 minute.
Transferați rafturile pe o tăietură, periați cu sos și cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.