Biscuiți și sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați biscuiții și sosul. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 18g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Un amestec de ardei gras, lapte, cârnați în vrac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Biscuiți și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, adăugați cârnați și gătiți până se rumenesc și se fierbe.
Scurgeți grăsimea și adăugați făină în cârnați. Gatiti la foc mediu-mare pana cand carnatul este bine acoperit cu faina.
Adăugați lapte și amestecați până la grosimea dorită și adăugați sare și piper, după gust.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii FN nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru biscuiți și sos. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken]()
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; floare de cireș și grohotiș în ultra hi-def; o ciupire delicată de fir de chile pe finisaj nu împiedică complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o epocă mai bună a acestui vin.