Biscuiți înmuiați în ciocolată

Biscuiți înmuiați în ciocolată
Biscuiții cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție conține 198 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 27 și costă 30 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de vanilie, cacao de copt, ou și sare. Această rețetă este plăcută de 479 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: prăjituri înmuiate în ciocolată, fursecuri Fortune înmuiate în ciocolată și biscuiți cu degete cu unt în ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolată Cu Lapte De 2 Uncii, TopiteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolată Cu Lapte De 2 Uncii, Topite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, TopiteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Topite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Albe De 12 Uncii, TopiteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Albe De 12 Uncii, Topite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Albe, TopiteDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Albe, Topite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se amestecă migdalele și chipsurile de ciocolată. Se acopera si se da la frigider pentru 2 ore. Împărțiți aluatul în jumătate. Modelați în două de 8 inci. rulouri; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se da la frigider timp de 3 ore sau pana se intareste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Desfaceți și tăiați în 1/4 inci. felii.
4
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
7
Înmuiați jumătate din prăjituri în strat alb; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați pe hârtie cerată. Repetați cu prăjiturile rămase în strat de ciocolată neagră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
9
Puneți stratul de ciocolată cu lapte într-o pungă de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Modele de țevi pe cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
10
Lăsați să stea 30 de minute sau până când se fixează.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Roséul Poema Cava Brut cu nota de 4,4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Poema Cava Brut Rose
Poema Cava Brut Rose
Vinul prezinta arome si arome tipice Trepatului, cu note proaspete si elegante de capsuni, zmeura si petale de trandafir. Aciditatea echilibrată menține vinul ușor și proaspăt. O potrivire grozavă cu mezeluri, grătar, vânat mic și pește ușor afumat. 100% Trepat
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții27
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista