Biscuiți Vechi Din Sud
Biscuiții vechi din sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 125 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de zară, făină auto-în creștere, scurtarea legumelor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Biscuiți Din Sud, Biscuiți De Șuncă Din Sud, și Biscuiți Din Sud.
Instrucțiuni
Tăiați scurtarea în făină cu un blender de patiserie sau furculiță până se sfărâmă.
Adăugați zară, amestecând amestecul doar până la umezire.
Pat aluat la 1/2-inch grosime; se taie cu un tăietor rotund de 2 inch.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 425 timp de 14 minute sau până la auriu.
Ungeți biscuiții fierbinți cu unt topit, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.