Biscuiți Sărați Cu Pâine Scurtă
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile sărate cu pâine scurtă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Sărată, Biscuiți Cu Ciocolată Sărată, și Pâine Scurtă De Caramel Sărată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați făina cu sarea și 1/4 cană de zahăr. Folosind degetele, frecați untul până când amestecul este textura nisipului. Frământați ușor aluatul până se adună.
Transferați aluatul pe foaia de copt și apăsați-l într-o rundă de 7 inci, cu grosimea de 1/3 inch. Înțepați runda peste tot cu o furculiță și presărați ușor blatul cu zahăr. Folosind partea contondentă a unui cuțit mare, marcați Runda în 8 pene.
Coaceți timp de 30 de minute, până se rumenesc și tocmai fierte. În timp ce pâinea scurtă este încă caldă, tăiați semnele de scor cu un cuțit zimțat pentru a o separa în pene.
Se servește cald sau la temperatura camerei.