Biscuiți Shortbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile scurte. O porție conține 290 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă servește 20. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 124 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită făină, sare, ciocolată foarte semidulce și extract de vanilie. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ prăjiturele cu cacao și nuci pecan , prăjiturile cu Dulce De Leche și prăjiturile cu alune și cocos .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu paletă, amestecați untul și 1 cană de zahăr până când acestea sunt doar omogenizate.
Adăugați vanilia. Într-un castron mediu, cerneți făina și sarea, apoi adăugați-le la amestecul de unt și zahăr.
Amestecați la viteză mică până când aluatul începe să se îmbine. Turnati pe o suprafata pudrata cu faina si modelati intr-un disc plat. Înfășurați în plastic și răciți timp de 30 de minute.
Rulați aluatul cu o grosime de 1/2 inch și tăiați cu un tăietor în formă de deget de 3 pe 1 inch.
Pune fursecurile pe o tava de copt neunsa si se presara cu zahar.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când marginile încep să se rumenească. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Cand fursecurile s-au racit, asezam-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pune 3 uncii de ciocolată într-un castron de sticlă și pune la microunde la putere mare timp de 30 de secunde. (Nu aveți încredere în cronometrul dvs. cu microunde; cronometrați-l cu ceasul dvs.) Amestecați cu o lingură de lemn. Continuați să încălziți și amestecați în trepte de 30 de secunde până când ciocolata se topește.
Adăugați ciocolata rămasă și lăsați-o să stea la temperatura camerei, amestecând des, până devine complet netedă. Amestecați energic până când ciocolata este netedă și ușor răcită; amestecarea îl face mai lucios.
Stropiți 1/2 din fiecare prăjitură cu suficientă ciocolată pentru a-l acoperi.