Biscuiți Sally Ann
Sally Ann Cookies este un desert care servește 72. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 64 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 8 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână melasă, făină, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 23% . Rețete similare sunt Sally Lunn , Sally's Potato Salad și Sally Lunn Bread .
Instrucțiuni
Într-un castron, combina zahărul, melasa și cafeaua.
Combinați ingredientele uscate; se adauga in amestecul de zahar si se amesteca bine. Se da la frigider pentru 2 ore.
Rulați aluatul pe o suprafață cu făină la aproximativ 1/4 inch. grosime.
Tăiați cu 3-in. la 4-in. forme de biscuiti.
Puneți pe foi de copt care au fost acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350° timp de 8-10 minute sau până când se fixează. Se răcește pe gratele de sârmă.
Între timp, pentru glazură, combinați zahărul, apa și oțetul într-o cratiță grea. Acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți la foc mediu-mare până când un termometru pentru bomboane indică 234°-240° (etapa soft-ball), aproximativ 5-10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă bezele până se omogenizează.
Într-un castron, bate albușurile spumoase. Se bate treptat amestecul de zahăr; bate la mare timp de 7-8 minute sau până se formează vârfuri tari. Înghețați prăjiturile.