Biscuiți Din Sud
Biscuiții din sud ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 125 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 12 cenți pe porție. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Din Sud, Biscuiți De Șuncă Din Sud, și Biscuiți Gal De Sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind vârful degetelor, frecați untul și scurtarea în ingrediente uscate până când amestecul arată ca niște firimituri. (Cu cât mai repede, cu atât mai bine, nu doriți ca grăsimile să se topească.)
Faceți o fântână în centru și turnați laptele răcit. Amestecați doar până când aluatul se reunește. Aluatul va fi foarte lipicios.
Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă, acoperiți praful cu făină și pliați ușor aluatul pe sine de 5 sau 6 ori. Apăsați într-o rundă groasă de 1 inch.
Tăiați biscuiții cu un tăietor de 2 inci, fiind sigur că împingeți direct în jos prin aluat.
Așezați biscuiții pe foaia de copt, astfel încât să se atingă. Reformați aluatul de resturi, lucrați-l cât mai puțin posibil și continuați tăierea. (Biscuiții din a doua trecere nu vor fi la fel de ușori ca cei din prima, dar hei, asta este viața.)
Coaceți până când biscuiții sunt înalți și aurii ușori deasupra, 15 până la 20 de minute.