Biscuiți de lămâie vegană cu Chia
Reteta de lamaie vegana cu Chian este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, zahăr, făină de ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenos buget. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scones de lapte de nucă de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure), Vegan Zmeura Lamaie Chia"Cheesecake", și Scones Chia De Nucă De Cocos De Afine {Fără Gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Combinați făina integrală de grâu, făina de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, semințele de chia și zahărul alb într-un bol.
Se amestecă în ulei de nucă de cocos până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă laptele de soia, 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de coajă de lămâie până se formează un aluat.
Transferați aluatul într-un castron și frământați în castron până când este funcțional, de aproximativ 8 ori. Rotiți ușor într-o minge și întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Apăsați într-un cerc de aproximativ 1 inch grosime; tăiat în 10 pene.
Așezați biscuiți pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute.
Amestecați zahărul cofetarilor, 1 1/2 lingură suc de lămâie și 1 lingură coajă de lămâie într-un bol mic.
Stropiți sau întindeți glazura deasupra biscuiților în timp ce este încă cald.