Reteta de lamaie vegana cu Chian este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă servește 10 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 190 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 57 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, zahăr, făină de ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenos buget. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Scones de lapte de nucă de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure), Vegan Zmeura Lamaie Chia"Cheesecake", și Scones Chia De Nucă De Cocos De Afine {Fără Gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina integrală de grâu, făina de ovăz, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, semințele de chia și zahărul alb într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Mazăre Cu Cocă Violet
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Semințe De Chia
Făină De Ovăz
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în ulei de nucă de cocos până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă laptele de soia, 2 linguri de suc de lămâie și 2 linguri de coajă de lămâie până se formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Lapte De Soia
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Transferați aluatul într-un castron și frământați în castron până când este funcțional, de aproximativ 8 ori. Rotiți ușor într-o minge și întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată. Apăsați într-un cerc de aproximativ 1 inch grosime; tăiat în 10 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați biscuiți pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc ușor, 18 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Amestecați zahărul cofetarilor, 1 1/2 lingură suc de lămâie și 1 lingură coajă de lămâie într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți sau întindeți glazura deasupra biscuiților în timp ce este încă cald.