Biscuiți De Iaurt
Scones iaurt este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 124 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, albus de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți Cu Iaurt De Vanilie, Biscuiți Cu Iaurt De Caise, și Biscuiți De Iaurt Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Se cântărește sau se toarnă ușor făină în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă ceapa.
Combinați iaurtul și albusul de ou, amestecând cu un bici.
Adăugați la amestecul de făină, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Puneți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind în dar nu prin aluat.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până la auriu.