Biscuiți De Fier Belgieni
Cookie-urile de fier belgiene ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 120 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 134 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, whisky și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Încercați Biscuiți Belgieni Cu Bere Albă, Biscuiți Belgieni De Bere Albă Cu Glazură Portocalie, și Cip De Ciocolată-Fursecuri Din Fontă De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt de unt și zahăr brun.
Adăugați ouă, vanilie, sare și lichior (dacă doriți). Amestecați-vă.
Acum devine distractiv. Trebuie să lucrați în toate cele cinci kilograme de făină încetul cu încetul cu mâna. Va funcționa, dar durează ceva timp. Vei ajunge cu un bol mare de aluat.
Puneți la frigider aluatul peste noapte.
Au o multime de oameni pentru a ajuta cu gătit. Ungeți ușor și încălziți fierul de cookie gol peste un arzător cu gaz. Începeți cu o lingură și jumătate de aluat rulat într-o formă mică de "trabuc" și variați cantitatea pentru a se potrivi cu dimensiunea fierului de călcat. Este nevoie de una până la un minut și jumătate pentru a găti fiecare cookie - este un proces de încercare și eroare la început până când obțineți un mâner asupra temperaturii arzătorului de gaz și a capacităților de reținere a căldurii fierului dvs. de călcat. Un cookie gătit corespunzător va fi auriu și după răcire, crocant.
Aceasta este o tradiție de vacanță în familie pentru noi și petrecem o zi întreagă gătind prăjituri cu o mulțime de teste pentru a ne asigura că sunt la fel de bune ca anul trecut. fiarele de gătit din fontă funcționează cel mai bine, dar am văzut oameni făcându-le cu "fiarele"pizelle din aluminiu. Cereți un fier de călcat krumkokie (croom cockie) la un magazin de gătit gourmet. Le punem în cutii și le păstrăm până la Crăciunul viitor, mâncând prăjiturile de anul trecut.