Caise Scones este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, Biscuiți De Caise, și Biscuiți De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°. ungeți foaia de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se amestecă Bisquick, caise, 3 linguri de zahăr, frișca și oul până se formează aluatul moale. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită cu Bisquick; rulați în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Caise
Amestec De Coacere
Aluat
Zahăr
Rola
Ouă
3
Puneți aluatul în cerc de 8 inci pe foaia de biscuiți (dacă aluatul este lipicios, înmuiați degetele în Bisquick).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Cookie-uri
Aluat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Ungeți aluatul cu lapte; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
Lapte
5
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
6
Coaceți aproximativ 12 minute sau până se rumenesc; separați cu grijă pene.