Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați biscuiții de Schnitzel. Această rețetă face 4 porții cu 1828 calorii, 62g de proteine, și 100g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 57% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cidru de mere, varză, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. 7 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 88%. Rețete similare includ Schnitzel Și Biscuiți Cu Sos Bratwurst, Crazy Biscuits-biscuiti sunt gustoase atunci când a făcut de la zero, aceste biscuiti sunt atât de bun va fi nebun pentru ei, și Schnitzel De Pui.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se amestecă sarea și zahărul în 6 căni de apă rece până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Turnați lichidul de saramură într-o pungă cu fermoar de un galon și așezați carnea de porc în lichidul de saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Așezați punga într-un castron mare pentru a preveni scurgerile și păstrați-o la frigider timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru carnea de porc: după 1 oră, scoateți carnea de porc și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Tăiați în medalioane de 1 inch, făcând aproximativ 8 medalioane. Bateți ușor fiecare medalion cu un ciocan de carne până când carnea de porc are o grosime de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6
Se presară cu piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Setați un suport de sârmă în interiorul unei foi de copt. Configurați o procedură standard de coacere în trei cutii de plăcintă de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Puneți făina într-una, oul bătut în alta și panko-ul în ultima. Dragați fiecare medalion în făină, scuturați orice exces, apoi în ou, lăsați excesul să picure și apoi înveliți complet în pesmet. Puneți deoparte suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Încălziți uleiul într-o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Puneți jumătate din medalioane în ulei și prăjiți pe fiecare parte până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe parte. Puneți medalioanele gătite deoparte pe un alt suport de sârmă și introduceți-le în cuptor pentru a rămâne calde. Repetați cu medalioanele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Pentru construirea sandvișului: împărțiți cu grijă biscuiții cu lapte de viță de vie și așezați un medalion sau 2 pe porțiunea de jos. Slather blaturi biscuiti cu zmeura Mayo și apoi de top cu unele varză roșie fiert-cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
13
Serviți orice varză rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
14
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Puneți tigaia grea din fontă în cuptor pentru a preîncălzi. Răciți un bol mare de amestecare, tăietor de patiserie, făină și 1 unt de băț în congelator cu 15 minute înainte de asamblarea biscuiților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Adăugați făina în vasul de amestecare răcit. Lucrând rapid, tăiați 1 unt de băț în făină folosind tăietorul de patiserie răcit (sau degetele); scopul aici este bilele de unt de mărimea mazării. În loturi, adăugați laptele de unt până când aluatul este coeziv, dar încă umed. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și apăsați ușor într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor de biscuiți sau un capăt de afaceri al unei cupe de măsurare uscată, tăiați 8 biscuiți. (Folosiți aluatul suplimentar pentru a găti o bucată mare de shortcake pentru desert....Strawberry shortcake!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bețișoare De Covrigi
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
17
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Așezați rundele de aluat în tigaia fierbinte, chiar unul împotriva celuilalt și ungeți cu cele 3 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
19
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Amestecați mayo, sucul de lămâie, conservele de zmeură, coaja de lămâie și piperul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
21
Încălziți un cuptor olandez cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
22
Adăugați untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
23
Adăugați semințele de caras și amestecați până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
24
Adăugați varza în loturi până se ofilesc ușor, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
25
Adăugați cidrul și oțetul și fierbeți timp de 15 minute până când varza este moale și suplă. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch