Biscuiți cu unt înghețat
Biscuiții cu unt înghețat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 240 de calorii, 2 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 27 și costă 35 de cenți per porție. Un amestec de colorant alimentar și stropi de decorare, gălbenuș de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ prăjituri cu unt de nuci pecan, biscuiți cu unt de arahide și prăjituri de fotbal cu unt de arahide.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Se bate galbenusul de ou. Adăugați treptat făina și amestecați bine.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate. Se aplatizează cu un pahar înmuiat în făină.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturi pentru a se răci.
Nuanțați glazura cu colorant alimentar, dacă doriți. Fursecurile de îngheț. Decorați după cum doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Fursecurile pot fi asociate cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.