Biscuiți Cu Unt "Ovăz Sărat"
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile cu "ovăz sărat". Această rețetă servește 24. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 192 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Butterscotch cu glazură de Caramel sărat, Cookie-Uri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac, și Biscuiți Cu Nuci Amestecate Sărate.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu amestecați împreună fulgi de ovăz, făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și sare. Pune deoparte.
În vasul unui mixer electric, bateți untul până se omogenizează.
Adăugați zaharuri și bateți până devine pufos, aproximativ 3 până la 5 minute. Bateți în extract de vanilie. Bateți în ou până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină. Se amestecă chipsurile de butterscotch.
Acoperiți vasul cu aluatul cu folie de plastic. Se răcește aluatul la frigider cel puțin două ore și până peste noapte.
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi mari de copt cu hârtie pergament.
Rulați o lingură de aluat într-o bilă și înmuiați-o într-un castron puțin adânc de Fleur de sel sau sare Kosher, astfel încât sarea grosieră să stea deasupra mingii.
Așezați pe foaia de prăjituri, cu partea sărată în sus, lăsând câțiva centimetri de spațiu între bilele de aluat. Repetați cu aluatul rămas.
Coaceți până când marginile fursecurilor se rumenesc, aproximativ 12 până la 14 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea. Poate fi depozitat într-un recipient etanș până la 3 zile.