Biscuiți Cu Smântână Cu Scorțișoară

Biscuiți Cu Smântână Cu Scorțișoară
Biscuiții cu smântână de scorțișoară necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 228 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, scorțișoară măcinată, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Smântână, Smântână 7-Up biscuiți, și Biscuiți cu smântână și arpagic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare de amestecare, combinați făina, zahărul, scorțișoara, praful de copt, sifonul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se taie în margarină. Faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
4
Adăugați smântână, 2 linguri de lapte și stafide, amestecând până se combină (adăugați puțin mai mult lapte, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
StafideStafide
LapteLapte
5
Pe suprafața făinoasă, frământați ușor 8-10 stokes. Pat aluat la 1/2 " grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Tăiați cu tăietor de biscuiți, scufundând în făină între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 450 grade F (230 grade C) timp de 10-12 minute. Se răcește ușor pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se amestecă împreună zahărul cofetarilor și 2 lingurițe de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
10
Stropiți peste biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
11
Presărați cu scorțișoară și zahăr suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista