Biscuiți Cu Pâine Cu Sodă
Biscuiții de pâine Soda este o rețetă Europeană care servește 12. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 252 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, unt, stafide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun ieftin. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Biscuiți Cu Sifon, Pâine Irlandeză Cu Sodă: Pâine Rapidă Ușoară, și Coacerea pâinii: pâine de sodă cu afine uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia pentru brioșe: Preîncălziți cuptorul la 425 F. Unt o tigaie standard pentru brioșe.
Combinați ingredientele uscate: într-un castron mare, amestecați energic făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați untul în făină, adăugați mix-uri:
Tăiați untul în bucăți de dimensiuni de lingură în vasul cu făină. Folosind degetele (curate), lucrați untul în făină, schmooshing (termen tehnic) untul între degete și amestecând cu făina până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Dacă utilizați stafide, semințe de chimen sau orice alte suplimente, amestecați-le acum în amestec.
Adăugați zară și formați aluat: faceți o fântână în centrul făinii.
Se toarnă Zara în centrul puțului. Folosiți o lingură de lemn pentru a amesteca ușor făina în zară până când făina este umezită cu zară.
Apoi folosiți-vă mâinile pentru a forma amestecul într-o minge de aluat liberă, shaggy, ușor lipicioasă.
Aluatul trebuie să fie puțin lipicios, dacă este prea uscat, adăugați încă o lingură de zară. Dacă este prea umed pentru a fi manipulat, adăugați o stropire mai multă făină. Nu amestecați prea mult!
Și în acest moment lucrați repede. De îndată ce Zara acidă interacționează cu bicarbonatul de sodiu alcalin, se vor forma bule și va începe dospirea.
Împărțiți aluatul între puțurile de formă de brioșă: rupeți 12 porții egale din aluat și așezați-le în puțurile formei de brioșă.
Se coace: se da la cuptor si se coace 12-13 minute la 425 buc.f, pana blaturile se rumenesc frumos.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute în tigaie.
Scoateți biscuiții din forma de brioșă într-un suport pentru a se răci încă câteva minute.
Se servește cu unt și gem.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru pâinea cu sifon. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.