Biscuiți cu nucă de cocos, ananas și Macadamia

Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Biscuiții de nucă de cocos, ananas și Macadamia ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 136 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de amestec original, ananas, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Plăcintă Cu Macadamia Cu Nucă De Cocos Cu Ananas, ROM-înghețată Macadamiană cu ananas la grătar și nucă de cocos, și Pui cu crustă de nucă de cocos Macadamia cu Salsa de ananas.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit. Se amestecă împreună Bisquick mix și zahăr într-un castron mare.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până se sfărâmă. Se amestecă ingredientele rămase.
Puneți aluatul în dreptunghi de 10x7 inci pe foaia de biscuiți (dacă aluatul este lipicios, înmuiați degetele în amestec Bisquick).
Tăiați în 12 dreptunghiuri, dar nu separați.
Presărați cu zahăr suplimentar și nucă de cocos, dacă doriți.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc; separați cu grijă scones.