Biscuiți Cu Nucă Condimentați

Biscuiți Cu Nucă Condimentați
Scones de nuc condimentat ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 312 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un mic dejun. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Scones De Nuc De Arțar, Biscuiți cu ciocolată și nucă, și Biscuiți Cu Nuci De Banane.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele și sucul de lămâie; lăsați să stea 2 minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, coaja de portocală, bicarbonatul de sodiu, nucșoara, praful de copt, cuișoarele și buzduganul; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
BuzduganBuzdugan
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați nuci și amestec de lapte; se amestecă doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
LapteLapte
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați fiecare porție într-un 7-in. cerc; tăiați fiecare în șase pene. Separați pene și așezați 1-in. separat pe foi de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 400 de euro timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți la rafturi de sârmă.
7
Combinați ingredientele glazurii până se omogenizează; stropiți peste biscuiți calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Scone funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin Moscato dulce infuzat cu aromă naturală de nucă de cocos și ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic pentru nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestec cu cocktailuri.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista