Biscuiți Cu Miere "Scoarță De Copac"
Miere" scoarță de copac " biscuiți este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 151 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți de copac picant, Biscuiți de brad cu bufniță înzăpezită, și Biscuiți cu copac portocaliu și cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Tăiați 2 foi de hârtie pergament pentru a alinia fundul unei tigaie mari cu 4 fețe (17 pe 13 pe 1 inch).
Pulsați împreună făina, nucile, zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Bateți împreună miere, ou și vanilie, apoi adăugați la amestecul de făină și pulsați doar până când aluatul se reunește. (Aluatul va fi moale.)
Transferați aluatul pe 1 foaie de pergament tăiat (nu în tigaie) și acoperiți cu a doua foaie.
Rulați cu un sucitor pentru a întinde aluatul uniform între foi într - un dreptunghi de aproximativ 15 pe 11 inci.
Transferați aluatul în pergament în tigaie și îndepărtați foaia superioară.
Folosind spatula offset umedă, întindeți aluatulîn colțurile tigaiei pentru a acoperi complet pergamentul. Ținând un cuțit lateral, trageți vârful peste aluat la intervale de aproximativ 1/2 inch pentru a crea linii asemănătoare cu cele de pe scoarța copacului.
Presărați aluatul uniform cu zahăr turbinado.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului până când se fixează și se usucă la atingere, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei, apoi inversați scoarța pe o suprafață de lucru. Aruncați pergamentul.
Îndoiți scoarța pe jumătate pe lungime, astfel încât să se rupă cu margini neuniforme. Repetați cu fiecare piesă. Rupeți fiecare bandă transversal în 6 bucăți.
Împărțiți biscuiții, cu zahărul în sus, între2 foi de copt (biscuiții se pot atinge).
Coaceți, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până se rumenesc adânc, 15 până la 25 de minute. (Biscuiții se vor crocanta complet pe măsură ce se răcesc.)
Transferați în rafturi pentru a se răci.
Biscuiții îmbunătățesc aroma dacă sunt coapte cu 3 zile înainte și se vor păstra într-un recipient etanș cu 1 săptămână.