Biscuiți Cu Lapte Bătut
Cookie-urile din lapte de unt sunt un vegetarian desert. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 66 de porții cu 70 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 90 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Cookie-urile cu lapte bătut ale mamei, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Zahăr Din Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Unt 2 foi mari de copt.
Bateți împreună făina, coaja, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până devin palide și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Se amestecă amestecul de făină și Zara alternativ în loturi la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină, până se omogenizează.
Puneți linguri de aluat la o distanță de aproximativ 1 1/2 inci pe foi de copt.
Coaceți, câte 1 foaie, până când fursecurile sunt umflate și marginile sunt aurii, 12 până la 15 minute pe lot. Răciți cookie-urile pe foi 1 minut, apoi transferați cookie-urile în rafturi.
Bateți împreună toate ingredientele glazurate și periați pe vârfurile de fursecuri calde.
Lăsați să stea până când cookie-urile sunt complet răcite și glazura este setată.
Cookie-urile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate, învelite bine, până la 1 lună.