Biscuiți Cu Iaurt Cu Scorțișoară-Stafide

Biscuiți Cu Iaurt Cu Scorțișoară-Stafide
Biscuiții cu iaurt cu scorțișoară-stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Scorțișoară-Stafide, Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați zahărul alb și scorțișoara împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați jumătate din amestecul de zahăr, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în centrul amestecului sfărâmicios; adăugați iaurt și stafide în fântână. Amestecați doar până când aluatul se agață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
UntUnt
IaurtIaurt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Rulați aluatul în grosime de 1/2 inci și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci. Aranjați biscuiții pe o foaie de copt; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
AluatAluat
ZahărZahăr
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți zahărul cofetarilor și sucul de portocale împreună într-un bol până când glazura este netedă; stropiți peste biscuiți calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De PortocaleSuc De Portocale
BiscuițiBiscuiți
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista