Biscuiți Cu Iaurt Cu Scorțișoară-Stafide
Biscuiții cu iaurt cu scorțișoară-stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Scorțișoară-Stafide, Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Stafide Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C).
Amestecați zahărul alb și scorțișoara împreună într-un bol.
Combinați jumătate din amestecul de zahăr, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Tăiați untul în amestecul de făină folosind un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Faceți o fântână în centrul amestecului sfărâmicios; adăugați iaurt și stafide în fântână. Amestecați doar până când aluatul se agață.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 8 până la 10 ori.
Rulați aluatul în grosime de 1/2 inci și tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci. Aranjați biscuiții pe o foaie de copt; se presară cu amestecul de zahăr rămas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Bateți zahărul cofetarilor și sucul de portocale împreună într-un bol până când glazura este netedă; stropiți peste biscuiți calzi.