Biscuiți cu gheață cu ciocolată
Biscuiții cu gheață cu ciocolată durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 204 calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 26 de cenți pe porție , obțineți un desert care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare, zahăr brun, fulgi de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu gheață cu ghimbir și dovleac , Biscuiți fără ouă cu chipsuri de ciocolată Crescent - Biscuiți fără ou și Înghețată cremoasă de ciocolată fără ou cu prăjituri cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, cremă untul, scurtarea și zaharurile. Bateți gălbenușul de ou și vanilia; amesteca bine.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă chipsurile și nucile pecan. Modelați într-un 9-inch. rulou; înfășurați în folie de plastic. Dați la frigider peste noapte.
Desfaceți și tăiați în 1/4 inci. felii.
Așezați 2 inchi una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile devin maro auriu. Se răcește timp de 2 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.