Biscuiți Cu Frișcă
Biscuiții cu frișcă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piersici de scorțișoară cu biscuiți cu zahăr și frișcă, Biscuiți cu cimbru de lămâie cu fructe de pădure amestecate și frișcă, și Frisca vegana fara zahar akan Aquafaba frisca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450.
Se amestecă amestecul de copt și frișca până se formează aluat moale. Întoarceți-vă pe suprafața bine prăfuită cu amestec de copt; rulați ușor în amestec de copt pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Rulați sau bateți aluatul cu grosimea de 1/2 inch.
Tăiați cu tăietor de biscuiți de 2 inci înmuiat în amestec de copt.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.