Biscuiți Cu Cremă De Modă Veche
De modă veche crema Scones ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 7. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 367 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Cap la magazin și ridica gălbenușuri de ou, făină tort, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Modul de modă veche: cremă coagulată și biscuiți, Cum se fac Scones într-un cuptor cu prăjitor de pâine și a Pentru fructe de pădure și cremă Scones, și Mama ' s de modă veche placinta cu crema de.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204° și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți făina și 1/4 cană zahăr, praf de copt și sare. Lucrați în unt cu vârful degetelor sau cu un tăietor de patiserie până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă coacăzele.
Într-un castron mic, amestecați împreună 2/3 cană smântână și gălbenușuri de ou; se amestecă în amestecul de făină cu o furculiță până când aluatul se reunește într-o bilă. Frământați aluatul în castron de trei ori pentru a amesteca; nu suprasolicitați. Pe o suprafață ușor făinată, bateți aluatul într-o rundă groasă de 3/4 inci. Folosind un tăietor de 2 1/2 până la 3 inci, tăiați 5 scones și transferați pe foaia de copt pregătită. Remodelați resturile și tăiați încă 2 biscuiți.
Periați scones cu 1 lingură rămasă. crema si se presara restul de 1 lingura. zahăr deasupra.
Coaceți scones până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de a mânca.