Biscuiți Cu Cremă De Caise-Portocale
Rețeta cremă de caise-portocale Scones ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr pudră, caise, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte prietenoasă cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Portocale De Caise, Biscuiți De Caise-Portocale, și Biscuiți de caise cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți ușor foaia de biscuiți. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul granulat, praful de copt, coaja de portocală și sarea până se omogenizează bine. Se amestecă caisele și chipsurile de copt.
Adăugați frișcă dintr-o dată; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul de 6 sau 7 ori până se omogenizează. Împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare jumătate în rundă de 6 inci; tăiați fiecare în 6 pene.
Așezați 2 inci pe foaia de cookie.
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute. Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și suficient suc de portocale pentru consistența dorită.
Stropiți glazura peste scones calde.