Biscuiți cu cartofi dulci, Pecan și ghimbir fără Gluten și zahăr
Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 162 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 187 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, praf de copt, făină de pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci {fără Gluten fără lactate}, Plăcintă cu cartofi dulci ușurată cu crustă de Pecan dulce și sărată (fără gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați!), și Brownies cu cartofi dulci fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F (177 C). Aburiți ușor o tigaie cu ulei de pulverizare sau tapetați-o cu hârtie pergament sau un covor de silicon și apoi aburiți suprafața.
Într-un castron mediu, combinați făina de migdale, făina de pecan, îndulcitorul, praful de copt, guma de xantan, sarea și ghimbirul și bateți până se amestecă bine. Într-un castron mare, bateți oul, cartoful dulce și siropul împreună până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de făină și amestecați cu o lingură mare timp de 1 până la 2 minute pentru a face un aluat rigid, asemănător aluatului.
Ungeți-vă mâinile și formați ușor amestecul în bile mici, folosind aproximativ 1 oz de aluat pentru fiecare.
Așezați bilele pe tigaia pregătită, distanțându-le la aproximativ 3 inci (pentru a permite spațiu pentru apăsare). Odată ce tot aluatul este format în bile, frecați puțin ulei pe marginea roz a mâinii și apăsați în jos pe fiecare bilă cu partea unsă a mâinii de două ori, formând o formă încrucișată și aplatizând ușor bilele.
Coaceți timp de 15 minute, apoi rotiți și coaceți timp de aproximativ 10 minute, până se rumenesc și ferm la atingere.
Transferați imediat biscuiții într-o grătar pentru a se răci timp de 3 minute. Împărțiți-le și serviți-le încă calde.