Biscuiți cu brânză de capră și cimbru
Rețeta de biscuiți cu brânză de capră și cimbru se poate face în aproximativ 3 ore și 40 de minute. Pentru 25 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 20. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 37 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați cimbru, făină, sare și piper cușer și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 8%. Încercați biscuiți cu ceai cu brânză de capră, castraveți și mărar, sufleu de brânză de capră cu cimbru și sufleu de brânză de capră cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer cu suport, amestecați brânza de capră și untul până la omogenizare.
Adăugați cimbrul, coaja și 1/4 linguriță de sare. Gustați puțin și asezonați cu mai multă sare, dacă este nevoie și adăugați câteva mărunțișuri de piper.
Adăugați făina și amestecați până la omogenizare.
Scoateți aluatul și, folosind o bucată de folie de plastic pentru a ghida și modela, rulați aluatul într-un buștean lung de 8 inci. Se da la frigider pentru 2 ore.
Încinge cuptorul la 325 de grade F.
Scoateți bustenul de aluat din frigider și tăiați-l în discuri de 1/3 inch.
Puneți pe o foaie de copt neunsă, tapetată cu hârtie de copt, distanță de aproximativ un inch.
Coaceți până devine auriu deasupra și se fixează, 30 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și glisați pergamentul de pe tava de copt și pe un grătar de răcire cu biscuiții încă atașați. Se răcește complet înainte de a mânca.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.