Biscuiți Cu Brânză De Capră Cu Gin De Lavandă
Lavender Gin Goat Cheese Cookies este un desert care servește 24. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 224 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, brânză de capră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Biscuiți Cu Brânză De Capră Cu Gin De Lavandă, Galete De Brânză De Capră Cu Smochine Și Lavandă, și Tartă de lavandă și smochine cu cremă de brânză de capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă untul, zahărul și ginul până se amestecă bine.
Se amestecă făina, lavanda și sarea până devine aluată.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă la 1/2 inch grosime. Congelați timp de 10 minute.
Rulați aluatul în aproximativ 24 de bile mici și scufundați-le în ouăle bătute.
Puneți bilele pe un covor de copt din silicon pe o foaie de copt și zdrobiți-le cu degetul mare pentru a face cratere. Puneți niște brânză de capră în fiecare crater.
Coaceți până când sunt ușor aurii pe margini, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.