Biscuiți cu bere și brânză
Biscuiții cu bere și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 269 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa, Biscuiți De Bere, și Biscuiți cu bere și Brat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.într-un castron, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați scallions și Cheddar; se amestecă bine. Îndoiți untul și berea, amestecați până se combină.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată; bateți până la discul de 1 inch. Folosiți un tăietor rotund de 3 inci pentru a tăia biscuiții. Adunați resturi, bateți din nou și tăiați biscuiții rămași.
Așezați biscuiții pe foaia de copt unsă.
Ungeți biscuiții cu lapte; se presară cu boia de ardei.
Se coace 25 de minute, până devin aurii.