Biscuiți cu anason stelat
Biscuiții cu anason stelat iau în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 49 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 24 și costă 5 cenți pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 5 fani. Un amestec de unt, bicarbonat de sodă, anason stelat măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Carne De Porc Cu Anason Stelat, Pui fript cu anason stelat, și Morcov și anason stelat pur apercoate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Puneți toate ingredientele, cu excepția făinii și bicarbului într-o tigaie și încălziți până se topesc. Cerneti faina si bicarbul intr-un bol, apoi amestecati ingredientele umede pentru a forma un aluat moale. Aduceți împreună cu mâinile într-un disc, înfășurați în folie alimentară și răciți timp de 30 de minute.
Îndepărtați o scândură, apoi întindeți subțire aluatul. Ungeți ușor o foaie de copt, scoateți cercurile de 24 x 6cm și așezați-le pe foaie.
Coaceți timp de 10-15 minute până devin aurii și ferme la atingere. Se lasă pe tavă 5 minute, apoi se transferă într-un suport de răcire și se lasă să se răcească complet înainte de servire.