Biscuiți congelatori
Biscuiții congelatori necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 30 și costă 21 de cenți pe porție. 190 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos deshidratată, nuci precum pecan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Biscuiți Congelatori De Casă, 5 Ingrediente Biscuiți Congelatori, și Biscuiți Congelatori Cu Arpagic Cheddar.
Instrucțiuni
Când untul este foarte moale, introduceți-l într-un castron împreună cu zahărul. Folosind un tel electric de mână sau exercitând niște mușchi de braț, bateți împreună până când zahărul este amestecat. Bateți ouăle, pe rând, urmate de extractul de vanilie și un vârf de sare, dacă doriți. Se amestecă făina și ovăzul. Amestecul va fi destul de rigid în acest moment. Acum decideți ce altceva doriți să adăugați oricare sau toate aromele sunt delicioase și amestecați.
Rupeți o foaie de hârtie rezistentă la grăsime de dimensiunea A4. Îngrămădiți jumătate din amestec în mijlocul foii, apoi folosiți o lingură pentru a întinde gros amestecul de-a lungul centrului hârtiei. Trageți peste o margine de hârtie și rulați până obțineți un cilindru strâns. Dacă aveți probleme pentru a-l netezi, atunci rulați așa cum ați face un sucitor de-a lungul unei suprafețe de bucătărie. Veți avea nevoie să fie de aproximativ lățimea unei cești de ceai. Când este înfășurat strâns, răsuciți capetele și apoi puneți-l în congelator. Poate fi înghețat până la 3 luni.
Pentru a găti, încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și desfaceți amestecul de biscuiți congelați. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați un disc de aproximativ cm lățime. Dacă întâmpinați dificultăți la feliere, înmuiați cuțitul într-o cană cu apă fierbinte.
Tăiați câți biscuiți aveți nevoie, apoi introduceți amestecul înapoi în congelator pentru altă dată.
Așezați pe o foaie de copt, distanțându-le larg, deoarece amestecul se va răspândi la gătit, apoi gătiți timp de 15 minute până când blaturile se rumenesc. Lăsați să se răcească cel puțin 5 minute înainte de a mânca.