Biscuiți Cheddar Cu Un Castron
Biscuiții Cheddar cu un singur castron ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 58 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, ou, muștar gri poupon dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiti Red Lobster Cheddar Bay ii-faceți acești biscuiți cu usturoi cheesy acasă, Biscuiți Cheddar Scallion (și cum se fac biscuiții pufoși), și Mad Cheddar: Biscuiți Pentru Micul Dejun Cu Piper Negru Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Combinați amestecul de copt, brânza și ierburile într-un castron mare.
Se amestecă smântână și muștar într-un castron mic. Se amestecă treptat laptele.
Se adaugă la amestecul de coacere; se amestecă până se umezește.
Așezați aluatul pe suprafață ușor praf cu amestec suplimentar de copt; frământați de 10 ori. Pat în cerc gros de 1/2 inch.
Tăiați cu tăietor de biscuiți de 2 inci praf cu amestec de copt.
Așezați biscuiții, la 2 centimetri distanță, pe foaia de copt.
Ungeți ușor cu ou; se acoperă cu pătrunjel.
Coaceți 12 până la 15 min. sau până se rumenesc ușor.