Biscuiti Cu Cartofi Dulci Cu Unt Jalape
Biscuiții cu cartofi dulci cu unt de Jalapeimbroko ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 192 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 349 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci cu creveți și Jalapeno, Biscuiți de cartofi dulci cu unt de miere, și Biscuiți de cartofi dulci cu unt de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți ușor o foaie de copt. Într-un castron mediu, amestecați cartoful dulce și laptele până se combină; pus deoparte.
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul și pulsul pentru a combina.
Adăugați untul și pulsul până când este dimensiunea mazărelor. 8 până la 10 impulsuri scurte.
Adăugați amestecul de cartofi dulci și pulsați până când se combină.
Făinați o suprafață de lucru curată. Aluatul va fi umed, așa că folosiți mâinile făinoase pentru a-l apăsa ușor într-un pătrat de 8 inci.
Tăiați biscuiții și transferați pe foaia de copt.
Rulați resturile într-o bilă, apăsați și tăiați biscuiții rămași.
Coaceți până când biscuiții se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 15 minute.
În timp ce biscuiții se răcesc, faceți unt: amestecați împreună untul de băț rămas și jalapeincormalo până se omogenizează.
Serviți alături de biscuiți calzi.