Biscuite Cu Ciocolată Și Cireșe Bisquick, Cu Ciocolată
Biscuiti cu ciocolată cu cireșe și ciocolată Bisquick, ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 126 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Bisquick Heart Smart Pentru Ciocolată, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cireșe, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestec Bisquick, cireșe, chipsuri de ciocolată, zahăr granulat, frișcă și ou până se formează aluat moale.
Așezați aluatul pe suprafața presărată cu amestec Bisquick; rulați ușor în amestec Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori. Pat aluat în cerc de 8 inch pe foaie cookie.
Ungeți aluatul cu lapte; se presară cu cristale de zahăr.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc; separați cu grijă pene.