Biscuiții cu nucă de cocos-creveți sunt un fără gluten și primar supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, frișcă, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuit De Dovleac Cu Curry, Biscuit De Dovleac Cu Curry, și Biscuiți de dovleac curry de: Jennifer.
Instrucțiuni
1
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2
Topiți untul într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare; se adaugă ceapa și se fierbe 7 până la 8 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu; adăugați dovlecei și gătiți, amestecând ocazional, 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
3
Adăugați 1 bulion de conserve, creveți, curry și cimbru și gătiți 2 până la 3 minute sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Lasă să se răcească ușor.
5
Procesați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Întoarceți amestecul în cratiță; adăugați bulionul rămas și aduceți la fierbere. Se amestecă 1 cană frișcă, sare și piper; reduceți focul la minim și fierbeți 5 minute.