Biscotti Portocalii Cu Ciocolată
Biscotti de portocale cu ciocolată este un fără lactate și vegetarian desert. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 10 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscotti portocalii cu ciocolată (brichetă ), Căpșuni Cu Ciocolată Și Biscotti, și Biscotti Cu Anason Înmuiat În Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă zahărul, uleiul, coaja de portocală, vanilia și ouăle într-un castron mare. Se amestecă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Frământați aluatul pe suprafața ușor făinată până se omogenizează.
Formați jumătate din aluat la un moment dat în dreptunghi, 10x3 inci, pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe foaia cookie 15 minute.
Tăiați transversal în felii de 1/2 inch.
Așezați felii tăiate în jos pe foaia de cookie.
Coaceți aproximativ 15 minute, rotind o dată, până când sunt crocante și maro deschis. Scoateți imediat din foaia cookie. Se răcește pe grătar.
Înmuiați un capăt al fiecărui cookie în ciocolată topită.
Așezați pe hârtie cerată până când ciocolata este fermă.