Biscotti De Portocale Caju

Biscotti De Portocale Caju
Biscotti portocalii de caju ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 60. O porție conține 51 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de apă, sare, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscotti de stafide caju și auriu, Biscotti Cu Migdale Portocalii, și Biscotti Portocaliu-Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. și ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați grosolan caju. Într-un castron cernem împreună făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron cu un mixer electric bateți împreună 3 ouă, coajă și vanilie până când sunt combinate. Se amestecă amestecul de făină și se bate până se formează un aluat rigid. Se amestecă caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CajuCaju
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Într-un castron mic bateți împreună apa și oul rămas pentru a face o spălare a ouălor. Pe foaia de copt cu mâinile făinoase formează aluatul în două bușteni lungi de 12 inci și aplatizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Periați buștenii cu puțină spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Coaceți buștenii în mijlocul cuptorului până devin aurii, aproximativ 50 de minute. Busteni rece pe foaie de copt pe un raft 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Pe o placă de tăiere cu un cuțit zimțat tăiați în diagonală buștenii în felii groase de aproximativ 1/3 inch. Aranjați biscotti, cu partea tăiată în jos, pe foaia de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când sunt crocante, aproximativ 15 minute. Se răcește biscotti pe raft. Biscotti se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei răcoroase 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Revista