Biscotti De Afine-Fistic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Biscotti de afine-fistic. Această rețetă servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Biscotti Cu Fistic-Afine, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie mare de copt cu pergament.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare de amestecare.
Adăugați 3ouă și vanilie și bateți cu un mixer electric la viteză mică până când sunt combinate, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă afine și fistic.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un buștean plat de aproximativ 14 inci lungime și 2 inci lățime. (Aluatul va fi lipicios.)
Așezați buștenii pe foaia de copt pregătită la câțiva centimetri distanță.
Într-un castron mic, bateți oul rămas și periați peste aluat.
Presărați cu zahăr șlefuit, dacă doriți.
Coaceți buștenii până când sunt fermi la atingere, aproximativ 35 de minute.
Așezați foaia de copt pe o grătar și lăsați buștenii să se răcească complet.
Cuptorul inferior la 163°.
Transferați buștenii pe o tăietură și folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia cu atenție fiecare în 18 felii.
Așezați feliile tăiate cu fața în jos pe foaia de copt și readuceți-le la cuptor.
Coaceți până când cookie-urile încep să devină clare, aproximativ 8minute.
Transferați cookie-urile pe rafturi și lăsați să se răcească complet.