Biscotti cu stafide
Nevoie de o desert fără lactate? Biscotti cu stafide ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de făină, ou, stafide acoperite cu ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ovaz Cu Stafide De Afine, Blaturi De Briose Cu Stafide De Dovleac, și Cel Mai Bun Biscotti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți primele 3 ingrediente la viteza medie a unui mixer 4 minute sau până când sunt bine amestecate.
Adăugați oul și bateți bine. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele acoperite cu ciocolată.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 7 ori. Formați aluatul într-o rolă lungă de 12 inci.
Așezați rola pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați la grosimea de 3/4 inch.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute.
Scoateți rola de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați rola în diagonală în felii de 20 (1/2 inch).
Așezați, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Coaceți 10 minute; întoarceți biscotti și coaceți încă 10 minute (prăjiturile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe grătar.