Biscotti cu fistic și cireșe uscate

Biscotti cu fistic și cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fisticul și Biscotti cu cireșe uscate. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 48 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, extract de vanillan, ovăz de modă veche și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fistic Cherry Biscotti, Biscotti Cu Ciocolată-Fistic-Cireșe, și Biscuiți Serioși: Biscotti Cu Fistic-Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente în bolul mixerului astand prevăzut cu o paletă. Se amestecăviteză mică timp de 30 de secunde. Între timp, într-un castron separat, bateți împreună ouăle șiurmătoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați amestecul de ouă în făinăamestec; bate până se combină. Îndoiți-ocireșe și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
OuăOuă
4
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată;împărțiți în jumătate. Folosind mâinile făinoase, modelați fiecare aluat pe jumătate într-un buștean lung de 16".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Îndepărtați excesul de făină; transferați buștenii în foaia pregătită, distanțată la 5". Aplatizați fiecare bușteno bandă lată de 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumului, până se rumenesc și se fixează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați într-un raft; lăsați să se răcească timp de 15minute. Reduceți cuptorul la 250 F și aranjați 1 raft în treimea superioară a cuptorului și 1 raft în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tapetați o a doua foaie de copt cu pergamenthârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Transferați biscotti pe o suprafață de lucru.Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare dungădiagonal în felii groase de 1/3". Aranjeazăfelii, tăiate cu fața în jos, pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți biscotti, foi de copt rotative, până când sunt crocante, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați foile de copt în rafturi;lasa sa se raceasca. Faceți înainte: se poate face 3 zileînainte. A se păstra într-un recipient etanș latemperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista