Bilele de cod brazilian
Aveți nevoie de un aperitiv pescatarian și fără lactate ? Bilele de cod brazilian ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, suc de scoici, file de cod și sare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 47% . Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de cod , bile Oreo și bile cu migdale cacao și nuci .
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o oala si acoperiti cu zeama de scoici. Aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți până când cartofii sunt fragezi, aproximativ 20 de minute.
Scoateți cartofii cu o lingură cu fantă și puneți într-un bol. La lichidul de gătit, adăugați ceapa și foaia de dafin; aduceți la fiert timp de 3 minute. Cât timp cartofii sunt încă fierbinți, pasați cu un pastor de mână și lăsați deoparte.
Adăugați codul în bulionul care fierbe și fierbeți până când peștele este opac, aproximativ 3 minute.
Scoateți peștele cu o lingură cu șuruburi și adăugați-l în piureul de cartofi.
Adăugați ouăle, coriandru, sosul iute și sare la amestecul de pește și cartofi.
Se amestecă până se combină bine. Acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider până se răcește complet și ferm, cel puțin 4 ore sau, de preferință, peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tavă de copt cu spray de gătit antiaderent.
Întinde pesmetul pe o farfurie.
Folosind o lingură de înghețată, rulați amestecul de pește și cartofi răcit în bile de 2 inci. Apoi rulați fiecare minge în pesmet pentru a se acoperi complet.
Puneți biluțele de cod pe tigaia pregătită și pulverizați ușor blaturile cu spray de gătit antiaderent, acest lucru le va face cu adevărat crocante.
Coaceți până când biluțele de cod se rumenesc frumos, 20 până la 25 de minute.
Pune biluțele de cod pe un platou și ornează cu coriandru.