Bile Moderne De Brânză

Bile Moderne De Brânză
Bile de brânză moderne ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 16 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, ghimbir măcinat, granola și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cafeneaua Modernă-Prăjituri Moderne De Pește, Jalape de Bacon cu quinoa Mac N' Cheese + recoltare antică masă modernă Cook-Off, și Macaroane și brânză bile de brânză coapte.

Instrucțiuni

1
Măcinați mazărea într-un robot de bucătărie sau zdrobiți-le într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Întindeți firimiturile pe o farfurie. Repetați acești pași pentru granola, apoi gingersnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Combinați parmezanul și feniculul pe o altă farfurie. Formați brânza în bile, lucrând cu aproximativ 1 lingură rotunjită la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
FeniculFenicul
1
Rotiți brânza în bile și puneți-le la frigider, neacoperite, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
2
Rulați bilele în acoperiri cu cel mult 1 oră înainte de petrecere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista