Bile De Orez Italiene

Bile De Orez Italiene
Rețeta bile de orez italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 163 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 509 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bile De Orez Italiene, Bile De Orez Italiene, și Bile De Orez Italiene.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, brânza, pătrunjelul, piperul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă apă și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare și se fierbe. Se amestecă orezul și se reduce focul la minim. Gatiti orezul pana cand apa este aproape absorbita, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se toarnă încet amestecul de ouă, amestecând rapid pentru a preveni amestecarea ouălor. Lăsați amestecul de orez să se răcească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
OuăOuă
4
Turnați firimiturile de pâine într-o grămadă pe un capăt al unei tăblițe. Umeziți mâinile și rotiți amestecul de orez în bile de 1 inch, apoi acoperiți fiecare cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
OrezOrez
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Într-o tigaie mică și adâncă, încălziți uleiul de măsline la 350 grade F (175 grade C). (Ar trebui să aibă suficient ulei pentru a acoperi complet bilele de orez.) Fry bile de orez 6 la un moment dat, de cotitură după cum este necesar pentru a asigura chiar rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista