Bile De Orez Italiene
Rețeta bile de orez italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 163 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 509 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Bile De Orez Italiene, Bile De Orez Italiene, și Bile De Orez Italiene.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, brânza, pătrunjelul, piperul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați.
Se toarnă apă și 1 linguriță de sare într-o cratiță mare și se fierbe. Se amestecă orezul și se reduce focul la minim. Gatiti orezul pana cand apa este aproape absorbita, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se toarnă încet amestecul de ouă, amestecând rapid pentru a preveni amestecarea ouălor. Lăsați amestecul de orez să se răcească timp de 1 oră.
Turnați firimiturile de pâine într-o grămadă pe un capăt al unei tăblițe. Umeziți mâinile și rotiți amestecul de orez în bile de 1 inch, apoi acoperiți fiecare cu pesmet.
Într-o tigaie mică și adâncă, încălziți uleiul de măsline la 350 grade F (175 grade C). (Ar trebui să aibă suficient ulei pentru a acoperi complet bilele de orez.) Fry bile de orez 6 la un moment dat, de cotitură după cum este necesar pentru a asigura chiar rumenire.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald.