Bile De Broccoli Parmezan
Bilele de broccoli parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ouă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bile De Broccoli Parmezan, Bile De Cartofi Parmezan, și Cel Mai Bun Broccoli Vreodată (Parmezan-Broccoli Prăjit Cu Lămâie).
Instrucțiuni
Puneți broccoli într-o cratiță medie cu suficientă apă pentru a acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute. Descoperiți și continuați să gătiți 2 până la 3 minute, până se înmoaie.
Se ia de pe foc, se scurge și se răcește.
Într-un castron mare, amestecați broccoli, amestec de umplutură, parmezan, ceapă, ouă, margarină, piper și sare de usturoi. Acoperiți și răciți la frigider aproximativ 1 oră, până când umezeala a fost absorbită.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Rulați amestecul răcit în bile de 1 inch și aranjați pe o foaie de copt medie.
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.