Reteta Big Bacon Burger ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Pentru $ 3.78 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. O porție conține 1125 calorii, 52G de proteine, și 78g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili, slănină crocantă, frunze de cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină), Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, și Bacon și Burger de ou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, combinați spanacul, Worcestershire, oul și sarea și piperul, după gust. Cu un tel, amestecați ingredientele până când oul este rupt și încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Worcestershire
Spanac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați carnea și cu mâinile, amestecați până se combină bine. Formați amestecul de carne în 4 chiftele uniforme, pentru a se potrivi cu dimensiunea ruloului kaiser și puneți o ușoară gropiță de 1/4 inci în mijlocul fiecărei plăcinte pentru a-i permite să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kaiser Bun
Carne
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Alternativ, încălziți un grătar la mediu (350 grade F) și frecați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Încălziți broilerul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Adăugați prăjiturile în tigaie și gătiți timp de aproximativ 4 până la 6 minute. Întoarceți burgerii și gătiți încă 4 până la 6 minute pentru burgeri medii-rari. Alternativ, grătați prăjiturile neacoperite timp de 4 până la 6 minute, apoi răsturnați și grătați încă 4 până la 6 minute. Topiți fiecare patty cu o bucată de brânză și puneți-o sub broiler pentru a topi brânza. Alternativ, închideți blatul grătarului și gătiți până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Pentru fiecare burger, întindeți fundul ruloului cu 1/4 din maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
8
Puneți burgerul pe maioneză și deasupra cu 2 felii de slănină și o parte din ceapă. Acoperiți cu partea superioară a ruloului și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Rola
9
Combinați toate ingredientele, cu excepția cepei și a frunzei de dafin, într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă până se dizolvă zahărul și apoi se aduce la fierbere. Când amestecul ajunge la fierbere, amestecați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ceapă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește, cel puțin 1 oră.
12
Combinați toate ingredientele într-un castron mic până când se amestecă uniform. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.