Biban dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi

Biban dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi
Bibanul dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană și fără lactate are 943 de calorii , 37 g de proteine și 65 g de grăsimi per porție. Pentru 9,07 USD per porție , această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără pâine, boabe de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Salată de pătrunjel cu dressing de ulei de măsline , Anghinare la abur cu maioneză de ardei roșu copt și Prăjitură cu vin și ulei de măsline .

Instrucțiuni

1
Adăugați pătrunjelul și usturoiul într-un blender și, cu blenderul pornit, încorporați încet uleiul până se omogenizează. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați uleiul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când începe să fumege. Separat, sotați usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iuți și cuburile de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2-3 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Scoateți fiecare ingredient cu o spumieră pe măsură ce este gata. Deglazați tigaia cu oțet. Puneți toate ingredientele sotate și lichidul de deglazare într-un robot de bucătărie și mixați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați migdalele și mixați până le tocați mărunt. Incorporați mierea și amestecați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Pentru pește: Așezați un coș de gătit la abur din bambus deasupra unei oale mari cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
5
Adăugați în apă semințele de coriandru, semințele de fenicul, usturoiul zdrobit, sucul de portocale și restul de pulpă stoarsă, sucul de lămâie și restul de pulpă stoarsă, boabele de piper negru și un strop de vin și aduceți la fierbere la foc mediu. După ce apa fierbe, ungeți fiecare file cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți peștele, cu pielea, în coșul de gătit la abur, deasupra apei care fierbe la foc mic, și gătiți la abur până când este gătit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
7
Aranjați peștele pe farfurii de servire cu sosul Romesco cu ardei galben alături. Acoperiți peștele cu grămezi de ulei de pătrunjel, usturoi și relish de ardei roșu și măsline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Decorați cu frunze de pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Ingrediente

1ancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negruboabe de piper negru561 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici4creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola1Noua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierNoua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier12 lingurițe de pudră de usturoisemințe de coriandrusemințe de coriandru12 lingurițe de pudră de usturoipesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni151 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate601 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit2cuișoare de usturoi zdrobitecuișoare de usturoi zdrobite12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1lămâie, suc, carne rezervatălămâie, suc, carne rezervată1portocaliu, suc, carne rezervatăportocaliu, suc, carne rezervată541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2161 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin681 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline nicoise fără sâmburi și tocate grosiermăsline nicoise fără sâmburi și tocate grosier4creveți și cu veneFrunze de pătrunjel, pentru garniturăFrunze de pătrunjel, pentru garnitură2ardei grași roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețeardei grași roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe1pinchPrindeți sare și piper negru proaspăt măcinatPrindeți sare și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherry în vârstăoțet de sherry în vârstă6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.file de bas cu dungi sălbatice, skin-onfile de bas cu dungi sălbatice, skin-on1butte topitpâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi mici1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb361 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.migdale întregi prăjitemigdale întregi prăjite4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Splash vin spaniol (recomandat: a arino)Splash vin spaniol (recomandat: a arino)1ardei galben, prăjit, decojit și însămânțatardei galben, prăjit, decojit și însămânțat2roșii galbene, înjumătățiteroșii galbene, înjumătățite
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista