Biban dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi
Bibanul dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană și fără lactate are 943 de calorii , 37 g de proteine și 65 g de grăsimi per porție. Pentru 9,07 USD per porție , această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără pâine, boabe de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Salată de pătrunjel cu dressing de ulei de măsline , Anghinare la abur cu maioneză de ardei roșu copt și Prăjitură cu vin și ulei de măsline .
Instrucțiuni
1
Adăugați pătrunjelul și usturoiul într-un blender și, cu blenderul pornit, încorporați încet uleiul până se omogenizează. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați uleiul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când începe să fumege. Separat, sotați usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iuți și cuburile de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2-3 minute fiecare.
Scoateți fiecare ingredient cu o spumieră pe măsură ce este gata. Deglazați tigaia cu oțet. Puneți toate ingredientele sotate și lichidul de deglazare într-un robot de bucătărie și mixați până la omogenizare.
Adăugați migdalele și mixați până le tocați mărunt. Incorporați mierea și amestecați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Pentru pește: Așezați un coș de gătit la abur din bambus deasupra unei oale mari cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați în apă semințele de coriandru, semințele de fenicul, usturoiul zdrobit, sucul de portocale și restul de pulpă stoarsă, sucul de lămâie și restul de pulpă stoarsă, boabele de piper negru și un strop de vin și aduceți la fierbere la foc mediu. După ce apa fierbe, ungeți fiecare file cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Semințe întregi De Coriandru
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pesmet, Câteva Pumni
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți peștele, cu pielea, în coșul de gătit la abur, deasupra apei care fierbe la foc mic, și gătiți la abur până când este gătit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
7
Aranjați peștele pe farfurii de servire cu sosul Romesco cu ardei galben alături. Acoperiți peștele cu grămezi de ulei de pătrunjel, usturoi și relish de ardei roșu și măsline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O