Biban de mare pe grătar

Biban de mare pe grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Bibanul de mare pe grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 5,76 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 61G de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie, fulgi de ceapă, fulgi de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, și Grătar cu ochi de coastă.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate43
Revista