Biban de mare Panfried cu Harissa & Rose
Basul de mare Panfried cu Harissa & Rose ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $7.52 pe portie. O porție conține 593 calorii, 62g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți ml oțet de vin, pastă de harissa, ml apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Panfried Presat Poussins, și Peștele Tău Panfried De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi marinați peștele.
Se amestecă împreună pasta de harissa, chimenul măcinat și 1/2 linguriță de sare într-un castron mic. Frecați pasta peste fileurile de pește și lăsați-le la marinat 2 ore la frigider.
Pudrați fileurile cu puțină făină și scuturați excesul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie largă la foc mediu-mare și prăjiți fileurile timp de 2 minute pe fiecare parte. Poate fi necesar să faceți acest lucru în două loturi. Puneți peștele deoparte, lăsați uleiul în tigaie și adăugați ceapa. Amestecați în timp ce gătiți timp de aproximativ 8 minute, până când ceapa este aurie.
Adăugați restul de harissa, oțetul, scorțișoara, 1/2 linguriță sare și mult piper negru.
Se toarnă în apă, se reduce focul și se lasă sosul să fiarbă ușor timp de 10 până la 15 minute, până când este destul de gros.
Adăugați mierea și apa de trandafiri în tigaie împreună cu coacăzele, dacă folosiți, și fierbeți ușor încă câteva minute. Gustați și reglați condimentul și apoi readuceți fileurile de pește în tigaie; le puteți suprapune ușor dacă nu se potrivesc prea bine. Puneți sosul peste pește și lăsați-l să se încălzească în sosul fierbinte timp de 3 minute; poate fi necesar să adăugați câteva linguri de apă dacă sosul este foarte gros.
Se servește cald pentru la temperatura camerei, presărat cu coriandru, dacă se folosește, și petalele de trandafir.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.