Biban de mare negru cu ciuperci Matsutake și rozmarin
Bibanul de mare negru cu ciuperci Matsutake și rozmarin este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 28G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, arpagic, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline, Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline, și Biban de mare prăjit cu rozmarin și lămâie.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.